Slett konto
Du kan slette NorGo-kontoen din når som helst. Sletting er permanent og kan ikke angres.
Slik sletter du kontoen i appen
Logg inn i NorGo og gå til Profil → Slett konto (nederst på siden). Du bekrefter ved å skrive inn e-postadressen kontoen er registrert med og huke av for at slettingen er permanent. Kontoen og dataene dine slettes normalt umiddelbart, og du logges ut.
Skulle noe feile underveis, blir forespørselen registrert og behandlet manuelt innen 30 dager. Du kan også be om sletting på e-post fra adressen du er registrert med til personvern@norgo.eu.
Hva slettes
- Profil, e-post, navn, bilde.
- Favoritter, reiser, stempler, kommentarer.
- Innsendt tilbakemelding knyttet til kontoen.
- Anonyme statistikkhendelser er allerede pseudonymiserte og kan ikke kobles til deg etter sletting.